Zpráva o bazárku

Zpráva o bazárku

Dobrý večer všem!
Další bazárek máme za sebou a mně nezbývá, než všem Z CELÉHO SRDCE PODĚKOVAT!
VELKÉ DÍKY všem, kteří nám přivezli věci k prodeji, všem, kteří nám s respirátory a v rozestupech pomáhali třídit věci hned ve třech místnostech (aby mohli dodržet rozestupy i nakupující) a také všem, kteří nám pomohli věci po bazárku roztřídit a uklidit Habrovku! Velké díky patří také štědrým nakupujícím a dárcům, kteří nejen nakoupili, ale také přispěli do naší kasičky nebo své peníze nechali za sazeničky u paní Zelinkové.
Celý výtěžek z letošního bazárku –  24.250 Kč (2.600 za sazeničky a 21.650 z bazárku) jsme se rozhodli věnovat mamince se třemi dětmi, která se po nečekané ztrátě milovaného muže ocitla ve finanční tísni. Všem štědrým dárcům za rodinu DĚKUJEME!
Neprodané věci jsme podělili mezi několik rodin v tíživé sociální situaci, oblečení a potřeby pro děti si přišly vybrat také klientky organizace HOST a zbylé věci jsme podělili mezi Diagnostický ústav a Diakonii Broumov. S Klokánkem jsme se tentokrát domluvili, že kvůli probíhající rekonstrukci by neměli kam dát naše příspěvky a budou se na ně těšit příště.
Díky a těším se na příštím bazárku, který (doufám) už bude ve standardním režimu na podzim.
Jindřiška Kyselová